Tweewieler helpt ondernemers in de tweewielersector vooruit door objectieve vakkennis te bieden. Dit doen we door de ondernemer in het beslisproces verdiepende kennis te bieden, zodat de juiste keuzes gemaakt worden voor de toekomst.

Iedere maand publiceert Tweewieler over actuele ontwikkelingen in de (elektrische) fietsen- en bromfietsenhandel. Trends en innovaties op het gebied van elektrische fietsen spelen hierin een grote rol, waarbij ook wet- en regelgeving rondom e-bikes en speed e-bikes aan de orde komen.

Eigenlijk alles wat u als professional in de tweewielersector wilt én moet weten.

Hoe ziet het abonnement eruit?

Het aanbiedingsabonnement is een scherpe aanbieding om een jaar lang extra voordelig kennis te maken met Tweewieler. U ontvangt naast het magazine ook de e-mail nieuwsbrief en Tweewieler Digitaal. Daarmee heeft u onbeperkt toegang tot Tweewieler.nl en het digitale archief.

Het abonnement loopt tot wederopzegging, waarbij u ook de eerstvolgende jaren een mooie korting van ons ontvangt. Het eerste jaar maar liefst 50% korting en 2e jaar nog 25% korting op het reguliere tarief (in 2019 € 214,- ex btw).

Alles over automatische verlenging en opzegtermijnen vindt u in onze algemene voorwaarden. Bovendien staat onze klantenservice u graag te woord mocht u vragen hebben. Zij zijn bereikbaar op ​+31 (0)88 58 40 888 of per email naar klantenservice@vakmedianet.nl

Bij verzending naar België betaalt u een toeslag van €29,50 per jaar voor de verzendkosten.

Tweewieler, onmisbaar voor de ondernemer in de tweewielersector